Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost consultant de-al lui Traian Băsescu, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu A MURIT: Avea CANCER la plămâni

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Unul dintre foștii consultanți ai lui Traian Băsescu, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu a încetat din viață, la 72 de ani. Este vorba despre Arthur Finkelstein, un israelian care locuia în SUA. Washington Post scrie că Arthur Finkelstein a murit din cauza unui cancer la plămâni.

Finkelstein a fost cel care, în 2007, era consilierul lui Tăriceanu și al PNL și îi spunea să nu se mai certe cu Băsescu.

În preajma campaniei pentru prezidențialele din 2014, s-a spus că Arthur Finkelstein l-ar fi consiliat și pe Victor Ponta.

Citește și: Demisie de răsunet de la Antena 3! Ce prezentator a decis să plece

Arthur Finkelstein era considerat, in America, un adevarat „arhitect al strategiilor negative”. Metoda sa preferata era aceea de a se focaliza pe constructia unui mesaj negativ dominant menit sa discrediteze adversarul politic, mesaj care este apoi transmis pina la satietate catre alegatori.

Arthur Finkelstein a fost un personaj pe cit de cunoscut, pe atit de controversat. Era renumit pentru o serie de succese rasunatoare obtinute in alegeri din Statele Unite si Israel in beneficiul unor politicieni de prim rang ca Richard Nixon, Ronald Reagen, Bob Dole sau Ariel Sharon, scrie hotnews.ro.

Citește și: Inedit! Cu ce sponsor s-a ales echipa lui Hagi

Desi homosexual declarat, in decembrie 2004 s-a casatorit chiar in cu partenerul sau de o viata. Era un republican cu vechi state de serviciu si nu s-a sfiit sa se implice in campanii menite sa-i mobilizeze pe oponentii casatoriilor intre persoane de acelasi sex in favoarea partidului sau.

Despre Arthur Finkelstein se spune ca intr-un comentariu pe marginea alegerilor din 2003 din Israel ar fi opinat ca „atunci cind oamenii sint pusi in situatia de a alege intre corupti si prosti ei vor alege coruptii”.

Citește și: Ieșire furtunoasă a lui Rareș Bogdan! „De unde demența asta?” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.