Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost director în CNADNR rupe tăcerea: 'Ponta a fost TRAS DE MÂNECĂ de Coldea...'

Inquam Photos / George Calin
Victor Ponta

Un fost director de investiții în CNADNR rupe tăcerea şi face dezvăluiri incredibile. Alin Goga a vorbit miercuri, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, despre informația conform căreia fostul premier Victor Ponta ar fi fost amenințat de Florian Coldea.

Citeşte şi: Preşedintele Comisiei SIPA aruncă BOMBA: Ce NEREGULI s-au descoperit în privinţa documentelor clasificate

Mai exact, informaţia dezvăluită de Sebastian Ghiţă spunea că în vremea în care Coldea era prim adjunct al directorului SRI l-a ameninţat pe Ponta că va fi arestat dacă semnează contractul de construire a autostrăzii Comarnic - Brașov.

Întrebat dacă este de părere că Victor Ponta a fost amenințat să nu facă autostradă peste Carpați, Alin Goga a explicat: "Este vorba despre Comarnic-Brașov care ajunsese în urma negocierii parteneriatului public-privat, negociată de domnul Narcis Neaga, la 8,4 miliarde de euro, în 2014 era această autostradă. În 2010, Goga Alin, și pot să vă fac dovada cu documente, negociasem aceeași autostradă la 4,8 miliarde de euro. Nu a spus nimeni să nu facem Comarnic-Brașov, dar dacă o faci și o plătești ca fiind diamant, ea fiind din pietre ordinare, consider că este o problemă. Premierul, președintele și președinții celor două Camere sunt beneficiarii acestor informări și s-a primit o informare în care s-a spus că ce s-a negociat la CNADNR de către Narcis Neaga este în neregulă raportat la prețul celălalt, «faceți toate comparațiile și o să vedeți că este în neregulă și noi vom face demersurile către autorități». Că o iei că faci demersuri către autorități în sensul că o să te aresteze, ok".

Citeşte şi: Mihai Tudose iese la rampă! Atac FURIBUND de la tribuna Parlamentului: 'E JENANT ce faceţi, stimaţi colegi...'

"A fost o tragere de mânecă, nu o amenințare asupra prim-ministrului, ci o informare a unor nereguli care se întâmplau la CNADNR din punctul de vedere al negocierii intereselor statului român pe următorii 24 de ani. Premierul Ponta, vă asigur, va spune corect că a primit această informare de la SRI. Vă garantez că nu va spune că a fost amenințat că va fi arestat, că, într-adevăr a primit o informare legată de niște lucruri care erau în competența serviciului și erau legat de banii acestei țări", a mai spus Alin Goga.

Citeşte şi: Veşti NEAŞTEPTATE pentru bugetari: Guvernul le pregăteşte o nouă MINIVACANŢĂ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.