Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost internațional îi sugerează lui Mbappe să plece de la PSG: 'Abia atunci putem vorbi de un impact mai global'

indianexpress.com
kylian mbappe

Kylian Mbappe, noua vedetă a fotbalului francez, trebuie să plece de la Paris Saint-Germain dacă vrea să aibă un impact la nivel global, precum starurile Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi, consideră fostul internaţional francez Nicolas Anelka, informează Reuters. Mbappe, care a marcat 42 de goluri în toate competiţiile pentru PSG în ultimul sezon, este legat prin contract de clubul francez până în iunie 2022, însă zvonurile privind un posibil transfer în Spania, la Real Madrid, sunt tot mai insistente, arată Agerpres.

Jucătorul în vârstă de 22 ani a avut o campanie dezamăgitoare alături de campioana mondială Franţa la EURO 2020, unde nu a reuşit să marcheze niciun gol şi a ratat penalty-ul decisiv în meciul din optimile de finală pierdut de "Les Blus" în faţa Elveţiei la Bucureşti.

"Dacă doreşti cele mai mari distincţii, trebuie să pleci de la PSG la un moment dat. Dacă vrei să câştigi Balonul de Aur, trebuie să calci pe urmele lui Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, trebuie să concurezi cu cei mai buni", a precizat Anelka în cronica sa pentru The Athletic.

Anelka, în al cărui palmares figurează un titlu de campion european cucerit cu naţionala Franţei la EURO 2000, a declarat că Ligue 1 nu este un campionat uşor, însă prima ligă engleză "este cea mai puternică".

El i-a recomandat lui Mbappe să plece la un club de top în Anglia, Spania sau chiar Italia după ce îşi va încheia conturile cu PSG. "Abia atunci putem vorbi de un impact mai global", a adăugat Anelka, fost jucător la PSG, Real Madrid, Liverpool, Chelsea şi Juventus Torino, între alte formaţii.

Vezi și: Mamele jucătorilor francezi s-au încăierat în tribuna, în timpul meciului de pe Arena Națională/ VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.