Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost internațional nigerian care a jucat și în România, a fost răpit și eliberat - Este a doua experiență de acest gen

cuget liber
rapire

Fostul internaţional nigerian Christian Obodo, care a evoluat în cursul carierei sale la echipele Concordia Chiajna şi Pandurii Târgu Jiu, şi care a fost răpit de duminică de persoane înarmate în statul nigerian Delta, a anunţat că a fost eliberat, scrie AFP potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei, Onome Onowakpoyeya, a confirmat că Obodo a fost răpit pentru scurt timp şi apoi eliberat.

Obodo, în vârstă de 36 ani, s-a oprit să cumpere banane, în oraşul Warri, aflat în sudul Nigeriei, în momentul în care a fost răpit, a precizat Onome Onowakpoyeya, citat de cotidianul nigerian The Punch.

Citește și: Un medic ATI RUPE TĂCEREA după tragedia de la Piatra-Neamț: Oricare dintre secțiile ATI se poate găsi mâine în aceeași situație

Fostul mijlocaş al Super-Vulturilor (21 selecţii, 4 goluri) "se afla împreună cu prietena sa în momentul în are a fost răpit. Cei doi s-au oprit pe marginea şoselei pentru a cumpăra banane", a precizat purtătoarea de cuvânt.

Christian Obodo a mai fost răpit în aceeaşi regiune, pe 9 iunie 2012, în timp ce se deplasa la o biserică din Warri. El a fost eliberat a doua zi, în urma unei acţiuni a poliţiei, după ce răpitorii săi solicitaseră o răscumpărare de 188.000 dolari.

Trecut pe la echipele italiene Perugia, Fiorentina şi Udinese, la începutul carierei sale, fostul fotbalist nigerian şi-a încheiat cariera în 2017, la formaţia greacă Apollon Smyrnis.

În ultimii ani, jucătorii nigerieni care evoluează în Europa sau rudele acestora au fost deseori ţinta răpitorilor în Nigeria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.