Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost lider PNL SFIDEAZĂ autoritățile: El și soția sa duc vieți de emiri în Dubai

alin simota si sotia sa

Fugit din țară încă din luna ianuarie a acestui an, Alin Simota continuă să-i țină pe toți la curent cu viața pe care o duce în Emiratele Arabe Unite.

De curând, alături de afacerist a ajuns și soția sa, Mirela Maria Simota. Iar fostul patron de la Jiul Petroșani, cel care a deținut funcție de conducere în PNL Hunedoara, a ținut să marcheze evenimentul prin postarea a mai multor poze pe pagina sa de Facebook. La una dintre ele, Simota a scris că este „o revedere după luni de zile!!!!".

Citește și: Gigi Becali a CÂȘTIGAT procesul cu statul. De ce datorii a SCĂPAT latifundiarul

Conform datelor oferite de Poliţia Română, Simota se află în procedură de extrădare, autorităţile române vrând să-l aducă în ţară pentru a ispăşi un rest din condamnarea de doi ani de închisoare primită pentru conflict de interese. În calitate de consilier judeţean, afaceristul a votat finanţarea unor lucrări pe care urma să le execute o firmă de-a sa, obţinând un folos patrimonial de 260.000 de lei. Condamnarea a primit-o în aprilie 2015, atunci fiind încarcerat. La finalul anului 2015, el a cerut la Judecătoria Deva eliberarea condiţionată, solicitare care i-a fost admisă. Imediat, Simota a fost pus în libertate, deşi decizia instanţei nu era definitivă. Procurorii au contestat-o la Tribunalul Hunedoara, care a dispus reîncarcerarea afaceristului. După ce a aflat decizia instanţei, Simota a fugit din ţară, anunță mesagerulhunedorean.ro.

Citește și: Cât a dat un MILIONAR pe chiloții amantei lui Adolf Hitler, Eva Braun, la o licitație / FOTO

Hunedoreanul mai este judecat în alte două dosare instrumentate de DIICOT. În dosarul cunoscut sub denumirea Simota&Litera este învinuit de iniţierea şi constituirea unui grup infracţional organizat şi mai multe infracţiuni economice. În al doilea este judecat, alături de actuala soţie, foşti angajaţi şi colaboratori de-ai săi, pentru infracţiuni economice. Simota mai are o condamnare de şase luni de închisoare, primită recent, pentru instigare la abuz în serviciu a doi poliţişti de la IPJ Alba.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.