Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost ministru al Educaţiei, ieşire FURIBUNDĂ la protestul sindicatelor: 'Să TACĂ. Cum de au TUPEUL să glăsuiască...?'

Inquam Photos/Octav Ganea
Protest FSLI la Ministerul Muncii

Fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, reacţionează dur pe pagina sa de Facebook la protestul iniţiat de sindicatele din învăţământ. Funeriu susţine că reprezentanţii sindicatelor ar trebui să păstreze tăcerea, pe motiv că de ani de zile ei se află, de fapt, la conducerea ministerului.

Citeşte şi: Denunţătorul medicului Lucan aruncă ÎN AER sistemul medical: Deputatul, noi DEZVĂLUIRI în faţa procurorilor DIICOT / VIDEO

"Sindicatele din învățământul românesc să tacă: de 6 ani conduc ministerul. Fie direct, prin liviupopi, fie indirect prin pesede. Cum de mai au tupeul să glăsuiască? Sau protestează împotriva propriului lor eşec?", scrie fostul ministru pe Facebook.

Reacţia fostului ministru vine după ce sindicaliştii au anunţat că pichetează sediul Ministerului Muncii, ei cerând, între altele, modificarea OUG 3/2018 privind unele măsuri fiscal - bugetare, prin care mii de angajaţi din învăţământ aflaţi în concediu medical pierd sume importante din venit şi renegocierea Legii cadru nr. 153/2017 privind salarizarea bugetarilor, despre care spun că a creat discriminări atât în rândul angajaţilor din sistemul bugetar, cât şi în rândul angajaţilor din învăţământ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.