Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost ministru al Educației a răbufnit: 'Cum să ai entuziasm pentru școală în aceste condiții când mintea ta este schimbată?

romaniatv.net
Mircea Miclea

Fostul ministru al Educației și profesorul universitar Mircea Miclea a discutat în cadrul unei emisiuni radio despre sistemul de educație din timpul pandemiei. Mircea Miclea susține că pierderile nu sunt doar cognitve, ci și socio-emoționale: "Toată lumea pierde în pandemie".

El a accentuat faptul că generația actuală de elevi este generația care s-a născut cu tehnologia digitală, "mintea lor este schimbată, au o preferință pentru multimedia, nu unimedia cum este astăzi învățământul. Cum să ai entuziasm pentru școală in aceste conditii cand mintea ta este schimbata?".

Fostul ministru susține că în urmă cu zece ani a propus implementarea platformei de e-learning.

Citește și: Ministrul Sănătății îi liniștește pe cei care se plâng că nu mai sunt locuri în spitale: 'Nu sunt afectate!'

"Nu s-a facut. De ce? Ai sentimentul că vorbești la urechi surde, abia acum își dau seama că aveam nevoie de e-learning. Nu trebuia să vină pandemia ca să ne dăm seama", a spus Miclea la emisiunea Morning Glory, de la postul radio Rock FM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.