Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost ministru britanic devine responsabil editorial al unui cotidian celebru

Fostul ministru britanic de finanţe George Osborne (foto), care şi-a pierdut postul după referendumul din iunie 2016 privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, a fost numit responsabil editorial al cotidianului londonez Evening Standard, a anunţat vineri proprietarul publicaţiei, Evgeny Lebedev, relatează Reuters, conform agerpres.

"Sunt mândru să am un responsabil editorial de o asemenea valoare, care va întări poziţia şi influenţa ziarului nostru la Londra şi al cărui punct de vedere politic - social-liberal şi pragmatic economic - este foarte apropiat de cel al multora dintre cititorii noştri", a transmis pe Twitter mogulul de origine rusă.

Suma COLOSALĂ pe care Biserica Anglicană a plătit-o 'să închidă gura' minorilor abuzati SEXUAL

Osborne, care şi-a păstrat mandatul de deputat, s-a alăturat luna trecută grupului american de investiţii BlackRock Inc. pe poziţia de consultant, aminteşte Reuters.

"Mă mândresc cu faptul că sunt deputat conservator, dar, ca responsabil editorial şi lider al unei echipe de jurnalişti dedicaţi şi independenţi, singurul nostru interes va fi de a le asigura tuturor londonezilor posibilitatea de a-şi face auzită vocea. Vom fi un ziar neînfricat care va lupta pentru interesele lor", s-a angajat Osborne într-un comunicat.

George Osborne, care actualmente are 45 de ani, a devenit în 2010 cel mai tânăr ministru de finanţe al Marii Britanii din ultimul secol. În această calitate, a susţinut reducerea cheltuielilor şi rămânerea Marii Britanii în UE. El îşi va prelua atribuţiile de la Sarah Sands, care la începutul lui mai va pleca la BBC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.