Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost ministru PSD dă SEMNALUL: 'Trebuie rezolvate URGENT problemele interne...'

Reuniunea-CExN-al-PSD-03.03.2014-5

Convocarea cât mai rapidă a Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD este cea mai bună soluţie pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă partidul în acest moment, consideră preşedintele organizaţiei judeţene Galaţi a Partidului Social Democrat, Dan Nica.

Citeşte şi: Un ministru vorbeşte de DEMISIE în contextul scandalului din PSD: 'Sunt om politic și PLEC atunci când partidul îmi cere...'

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie la parastasul Regelui Mihai: MAREA ÎMPĂCARE în Familia Regală. Gestul SURPRINZĂTOR al Principesei Margareta - VIDEO

IMPORTANT - ANUNȚ PENTRU TOȚI CITITORII

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, liderul PSD Galaţi consideră că orice zi de întârziere în convocarea CExN al PSD nu poate fi decât nocivă pentru evoluţia viitoare a partidului. 

''Cred că PSD se află într-o situaţie deosebită datorită unor probleme de natură internă pe care doar noi putem să ni le rezolvăm. Consider că aceste probleme se datorează unor carenţe de comunicare internă, dar şi unor influenţe exterioare interesate. Din aceste motive consider că orice zi de întârziere în convocarea CExN al PSD nu poate fi decât nocivă pentru evoluţia viitoare a partidului. Colegii mei de partid mi-au transmis că trebuie să rezolvăm urgent toate problemele noastre interne, iar atmosfera din partid să revină la echilibru şi calm aşa cum este normal'', a declarat Nica. 

Europarlamentarul PSD Dan Nica s-a aflat în aceste zile la Galaţi, unde a avut mai multe întâlniri cu membrii Organizaţiei Judeţene PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.