Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost ministru PSD îl critică pe Klaus Iohannis pentru declarațiile la adresa lui Tudorel Toader: E un lucru deplasat

klaus iohannis guvern

Senatorul PSD Mihai Fifor, fost ministru al Apărării, sustine ca declarațiile președintelui referitoare la Tudorel Toader sunt cel putin deplasate, mentionand că nu ministrul este cel care ar trebui să studieze Constitutia, ci cei care fac parte din echipa presedintelui.

"A veni sa-i dea lectii de Constituție unui fost judecător CCR vreme de 10 ani e un lucru deplasat. Nu cred ca are nevoie Tudorel Toader sa mai citeasca ceva Constituție. Cred ca ar fi exact invers, cei din echipa lui Iohannis ar trebui sa mai citeasca Constituția si sa-l sfatuiasca asa incat iesirile lui Klaus Iohannis sa fie potrivite. Intelegem ca presedintele a intrat in campanie electorala, dar cred ca lucrul acesta ar trebui facut acasa si nu dincolo de hotare. Cred a fost o declaratie cel putin nefericita. Tudorel Toader e obligat sa aiba o atitudine transanta si sa propuna o solutie", a declarat Mihai Fifor la Antena 3.

Citeste si Reacție DURĂ din PSD după criticile vicepreședintelui Comisiei Europene: Nu-l recomandă nici fața, nici experiența. Să se preocupe de țările lor

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, în Germania, că ministrul Justiției, Tudorel Toader ar trebui să renunțe la emiterea unei OUG pentru rejudecarea proceselor, întrucât „chestiunea este cras neconstituțională” și că o lege nu poate să acționeze retroactiv.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.