Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost ministru tehnocrat iese la rampă cu un scenariu şocant: Scandalul de la MŢR, repetiţia pentru CENZURĂ

cenzura presa

Fostul ministru tehnocrat Raluca Prună iese la înaintare cu un scenariu şocant, după scandalul de proporţii de la cinema-ul din cadrul Muzeului Ţăranului Român. Raluca Prună susţine că situaţia este mult mai gravă decât se crede, întreaga poveste nefiind altceva decât o "repetiţie pentru cenzură".

Citeşte şi: Anunţul MOMENTULUI: Ce beneficii primesc românii cu venituri SUB 2.500 de lei

"Ce s-a întâmplat aseară la MTR la premiera unui film premiat la Cannes (poate ca Soros a cumpărat și acel festival?!) este deloc întâmplator. Și e cu mult mai grav decât pare. Este repetiția pentru o țara in care un grup oarecare, sub privirea oblăduitoare a statului, decide ce putem vedea/citi/gândi/vorbi. Este repetiția pentru cenzura.

Și nu, credinta nu are nimic de a face cu grupul de miliție socială care se pretinde creștin. Un grup care manipulează valorile fundamentale ale creștinismului, toleranta și iubirea, dand buzna intr-un spațiu cultural ca sa facă agenda morala nu are nimic creștin. Cum nici opțiunile private nu au de a face cu participarea la un act cultural. Vorba unui comentator, dacă te uiți la filme despre cel de-al doilea război mondial nu ești nazist. Dar poate un grup de miliție decide ca da...", scrie Raluca Prună pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.