Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost preot - primul SUSPECT în cazul fetiţei violate şi ucise la Baia Mare (presă)

Inquam Photos / George Călin
crima sinucidere politie

La doar câteva ore de la descoperirea trupului fără viață al Esterei, investigatorii maramureșeni au un prim suspect în cazul fetiței violate și ucise la Baia Mare. Ar fi vorba de un fost preot care a mai fost văzut în cartierul mărginaș al orașului Baia Mare, un soi de enclavă locuit de romi. Unii dintre localnici au spus investigatorilor că un bărbat ar fi plecat cu fetița pe care o ținea de mână, potrivit libertatea.ro.

Vezi şi: Avertismentul specialiștilor: 37 de substanțe chimice în farfuria de 1 Mai!

O fetiţă în vârstă de 5 ani din municipiul Baia Mare a fost găsită moartă de sora ei în vecinătatea imobilului în care locuieşte familia. Surse din cadrul anchetei susţin că, cel mai probabil, micuţa a fost violată şi apoi omorâtă.  Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, însoţiţi de echipe din cadrul IPJ Maramureş, se află la faţa locului pentru a cerceta zona şi a identifica probe. Bunica micuţei a declarat presei că aceasta a dispărut de acasă luni în jurul prânzului, în timp ce mama ei spăla casa scărilor din imobil, iar trupul neînsufleţit al fetiţei a fost găsit de sora acesteia, în vârstă de 17 ani.

Mama fetei regretă faptul că a lăsat-o afară la joacă. „Am trimis copiii afară la joacă. Tot am așteptat să vină. Apoi m-am dus să o caut. Am găsit-o moartă, violată și batjocorită. Mai bine muream eu”, a declarat mama copilei.

Vezi şi: Trucul care te ajută să mănânci pâine FĂRĂ să te îngrași .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.