Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost şef SRI intervine în scandalul momentului: Ce s-ar putea întâmpla dacă se vor desecretiza protocoalele cu DNA - efecte DEVASTATOARE

sri dna

Dezvăluirile făcute marţi seara de şeful PSD, Liviu Dragnea, au declanşat un adevărat cutremur în politica românească. Preşedintele Klaus Iohannis a fost somat de liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae, să desecretizeze protocoalele pe care cei de la SRI le-au avut cu DNA şi nu numai.

Citește și: Acum s-a aflat! Cui i-a trimis bani milionara Israela Vodovoz, cu doar o săptămână înainte de a muri

Un fost director al Serviciului Român de Informaţii (SRI) intervine în acest scandal imens şi lansează un avertisment fără precedent. Protocoalele pot fi desecretizate, dar acest lucru ar putea fi extrem de dăunător chiar pentru siguranţa naţională a României. "E nevoie de un aviz de la DNA şi SRI pentru a fi desecretizate aceste protocoale. Apoi CSAT va decide dacă se pot desecretiza sau nu aceste protocoale. Trebuie respectată legislaţia. Acest document ar putea fi interesant şi pentru cei din afara ţării, organizaţii teroriste sau de spionaj. trebuie mare atenţie când se iau asemenea decizii în astfel de cazuri", a spus Costin Georgescu în direct la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.