Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost senator celebru îl DESFIINȚEAZĂ pe Isărescu: 'BNR e afacerea lui personală'

ziuaveche.ro
mugur isarescu

În vârstă de 67 de ani, Mugur Isărescu este șeful Băncii Naţionale a României din septembrie 1990. Acest lucru face din Isărescu cel mai longeviv şef de bancă centrală din lume, iar actualul său mandat la conducerea instituţiei expiră în 2019, el fiind revalidat în funcţia de guvernator în iunie 2014.

Fostul mare tenismen Ilie Năstase l-a criticat dur pe guvernatorul Băncii Naţionale a României, susţinând că el e principalul vinovat pentru care turneul BRD Năstase-Ţiriac Trophy nu se va mai disputa în România. ”După ce în urmă cu doi ani ne-a pus numele, Arenele BNR Ţiriac-Năstease, ne-a dat afară. În 26 de ani această instituţie a fost privatizată de domnul Isărescu. Dânsul conduce această instituţie ca un business privat, îşi ia salariul şi îşi mai pune şi bonus. Dacă îţi pui bonus, atunci e afacerea ta personală. Banca Naţională e a statului român, a românilor. Eu sunt unul din fraierii ăia care "băgat" degetul acum câţiva ani să îl mai votăm pentru încă un mandat, când eram la Senat”, a spus Năstase la Antena 3.

Citește și: Liviu Dragnea, scenariu BOMBĂ despre Victor Ponta: cine îl manevrează și ce urmărește

"Nu ştiu de unde vine terenul de la Arenele BNR, dar nu cred că l-a primit cadou de la mama lui de la Drăgăşani... şase hectare în mijlocul Bucureştiului. Cred că acest teren, această bază, e a românilor. Banca Naţională este a românilor, a României. Când eram eu copil, acest teren era al Regelui Mihai. Iar Regele l-a dat Primăriei, iar Primăria l-a dat la Ministerul Sportului, că era teren de sport. După Revoluţie, cred că era Cornel Dinu atunci secretar de stat la sport, l-a dat Băncii Naţionale.", a mai declarat fostul număr 1 mondial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.