Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost vicepremier în Guvernul Dăncilă pune degetul pe rană: 'Venirea PSD la guvernare este rezultatul celui mai mare eşec al lui Iohannis şi PNL'

daniel suciu

Venirea PSD la guvernare nu este decât rezultatul celui mai mare eşec al lui Klaus Iohannis şi al PNL, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, deputatul social-democrat de Bistriţa-Năsăud, Daniel Suciu, fost vicepremier în Guvernul Dăncilă.

Acesta a adăugat că nu are de gând să reevalueze niciun liberal pe care l-a criticat "până mai ieri".

"Trebuie să spun din capul locului că nu am de gând să reevaluez pe absolut nimeni. Dacă ieri spuneam despre Klaus Iohannis ce spuneam, asta spun şi astăzi. Dacă ieri spuneam despre Florin Cîţu ce spuneam, este valabil şi astăzi. (...) Nu vreau să jignesc inteligenţa nimănui şi să reevaluez personaje pentru că un anumit curs politic se îndreaptă spre, probabil, o coaliţie. Dar vreau să le readuc aminte tuturor că, fix acum doi ani, PNL şi Klaus Iohannis primeau toată puterea în România. (...) Iar dacă astăzi, în spaţiul public, în politica românească, se discută despre venirea PSD la guvernare, nu este decât rezultatul celui mai mare eşec al lui Klaus Iohannis şi al PNL. Pentru că au mai eşuat guvern în România, au mai făcut prostii guverne în România, dar niciodată niciun guvern nu a făcut, nu a provocat, direct sau indirect, atâtea nenorociri şi atâtea tragedii cum s-au întâmplat în ultimii doi ani de zile", a spus Suciu.

Deputatul PSD consideră, în acelaşi timp, că nu este corect ca partidul său să rămână pe margine şi să critice, chiar dacă acest lucru i-ar aduce o victorie sigură la alegerile din 2024, ci, pentru că are soluţii şi oameni pregătiţi, să ia parte la guvernarea menită "să scoată ţara dintr-o criză profundă".

"Dacă tot constatăm şi criticăm, dar stăm pe margine, PSD va câştiga zdrobitor alegerile în 2024. Dar mă întreb - şi o spun după 15 ani de politică - dacă este corect şi dacă de aceea facem politică. Eu cred că niciun bistriţean, niciun român nu mai înţelege, nu mai tolerează şi nu mai suportă niciun politician care face jocuri doar de imagine. (...) Cred că PSD este dator să spună că avem oameni, avem soluţii şi, dacă cineva vrea să scoată ţara din această criză profundă, se poate baza pe PSD", a declarat parlamentarul bistriţean.

Daniel Suciu a mai menţionat că nu obţinerea unor funcţii contează la acest moment şi că politicienii trebuie să lase orgoliile deoparte şi să colaboreze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.