Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fotbalist de la FCSB de revoltă: 'Nu e posibil așa ceva la un asemenea club'

www.prosport.ro
Steaua Reghe

Dan Popescu (29 de ani), fundașul stânga al celor de la FCSB, s-a săturat să mai îndure umilințele la care e supus la formația roș-albastră și s-a plâns apropiaților că vrea să plece.

Fotbalistul transferat de la ACS Poli Timișoara în vara lui 2016 n-a fost luat de Dică în cele două cantonamente ale roș-albaștrilor din acest an și surse din anturajul echipei spun că nici clubul n-a luat legătura cu el, deși mai are doi ani de contract cu FCSB.

"Nimeni de la Steaua nu l-a sunat. Habar nu are care e situația lui. Cred că era normal să-l sune cineva de la club și să-i spună ce se întâmplă cu el. Nu e posibil așa ceva la ditamai clubul ca Steaua", a reacționat unul dintre colegii săi de la FCSB pentru GSP.ro.

Citește și: Gigi Becali a rezolvat problema jucătorului U21: Florin Niță ar putea părăsi FCSB

Împrumutat de Reghecampf la Chiajna până la finalul sezonului care abia s-a încheiat, Popescu e apărat de colegii săi, care-l atacă pe Reghecampf.

"I s-au dat puține șanse să joace la Steaua. El era fundaș stânga, dar Reghecampf juca acolo cu Aganovici. E clar că nu-l voia, dar putea să-i spună", a adăugat aceeași sursă.

9 meciuri a jucat Dan Popescu la Chiajna în sezonul trecut din Liga 1

Jucătorul impresariat de Anamaria Prodan nu duce lipsă de oferte și surse din cadrul clubului spun că Popescu e dispus să rezilieze contractul cu FCSB: "A avut discuții cu diferite echipe, dar nu poate face nimic pentru că mai are contract cu Steaua. El e dispus să rezilieze contractul pentru că nu vrea să stea la echipa a doua doar pentru salariu.

A avut discuții cu mai multe echipe, dar dacă nu-și cunoaște situația nu are ce face. Impresarul lui îi tot spune să aștepte, dar deja a trecut mult timp și nu i-a transmis nimic. Băiatul vrea să joace, nu-l interesează altceva".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.