Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fotbalist din Premier League și al naționalei Angliei a fost arestat pentru viol: are 20 de ani și trăiește în Londra

Premier League

Un fotbalist din Premier League, care era așteptat să participe la Cupa Mondială din această iarnă, a fost arestat în Londra, în cursul zilei de luni, fiind suspectat de viol, informează presa britanică.

Jucătorul are în jur de 20 de ani, numele său neputând fi făcut public din motive legale. El este jucător de națională și este reținut pentru a răspunde unor întrebări legate de un presupus atac care ar fi avut loc în luna iunie, informează News.ro.

Scotland Yard a dat o declarație prin care a confirmat că jucătorul a fost reținut în cursul zilei de luni, în timp ce Poliția Metropolitană, într-o declarație pentru Mirror Football, a spus: „Pe 4 iulie, o acuzație de viol a unei femei de 20 de ani a fost raportată la poliție. S-a raportat că presupusul viol a avut loc în iunie 2022".

Clubul jucătorului este informat că acesta este interogat de poliție. Cu toate acestea, au refuzat să comenteze. Fotbalistul a fost arestat la o adresă din Londra și a rămas în arest preventiv luni seară.

The Sun relatează că șase unități de poliție au sosit la conacul închis de mai multe milioane de lire sterline al jucătorului.

O femeie în vârstă de 20 de ani a raportat presupusul atac și a arătat poliției fotografii cu „vânătăi", acuzându-l pe star că a violat-o în timp ce se afla în vacanță în Marea Mediterană. Duminică seară, ea s-a prezentat la o secție de poliție și a făcut o declarație completă în sprijinul afirmațiilor sale.

O persoană din interiorul clubului a spus: „Acuzațiile sunt de cea mai mare gravitate. Șefii clubului sunt stupefiați de acest lucru. Jucătorul trebuia să se afle într-un turneu de pre-sezon. Acum nu va face deplasarea cu echipa.

Legea trebuie să fie lăsată să dicteze ce se va întâmpla în continuare. Colegii jucătorului sunt absolut stupefiați de acest lucru. Este o lovitură pentru club, dar poliția trebuie să își facă treaba".

Anchetele sunt în curs de desfășurare. În timp ce jucătorul nu poate fi identificat din cauza afirmațiilor făcute împotriva sa, arestarea sa a pus sub semnul întrebării participarea sa la antrenamentele din pre-sezon și la viitoarele meciuri amicale ale echipei sale, în timp ce poliția investighează acuzațiile grave.

Sezonul din Premier League începe la 5 august, iar jucătorul era așteptat, de asemenea, să își reprezinte țara la Cupa Mondială din Qatar din această iarnă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.