Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un gălățean a cerut 4.000 de lei pentru a interveni pe lângă un notar cu scopul de a obține o angajare la biroul notarial

Agerpres
mita

Un gălățean a solicitat 4.000 de lei pentru a interveni pe lângă un notar cu scopul de a obține o angajare la biroul notarial. După ce a realizat că a fost mințită, victima a făcut reclamație la Poliție. Persoana a fost trimisă în judecată pentru trafic de influență, anunță MEDIAFAX.

Potrivit Direcției Generale Anticorupție, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați a finalizat cercetările într-un dosar penal și a întocmit rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată a inculpatului cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Citește și: Mesaj de ultim moment al ministrului Marcel Vela: ‘De astăzi, ne despărțim’

Anchetatorii au stabilit că, în cursul lunii iunie 2018, inculpatul a primit suma de 4.000 de lei de la un martor denunțător, după ce l-a lăsat să creadă, în mod nereal, că are influență asupra unui notar public din municipiul Galați, promițându-i acestuia că îl va determina pe respectivul funcționar public să îl angajeze în cadrul Biroului Notarial.

Lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Galați au efectuat mai multe acte procedurale în vederea administrării probatoriului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.