Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un gălățean a fost arestat după ce a șantajat o femeie cu poze indecente: Victima i-a dat bărbatului bani și s-a culcat cu el ca să-i cumpere tăcerea

Daily Monitor
inchisoare detinut penitenciar gratii

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a obţinut de la o femeie poze indecente, iar apoi a şantajat-o şi pentru a nu le publica pe reţelele de socializare a obligat-o să îi dea bani şi bunuri şi a constrâns-o să întreţină cu el relaţii sexuale, potrivit news.ro.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, pe rolul Parchetului a fost înregistrat un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de şantaj în formă continuată şi viol în formă continuată.

Citește și: Premieră ISTORICĂ pentru SUA: Donald Trump a fost pus sub acuzare, fiind singurul președinte care o pățește de două ori într-un mandat

“Din materialul probator administrat în cauză a rezultat că, în perioada aprilie 2020 – ianuarie 2021, profitând de starea de nevoie a persoanei vătămate G.M.M, care demarase o campanie pentru strângerea unei sume de bani necesară pentru operaţii şi tratamente medicale, inculpatul C.I., în schimbul promisiunii donării unor sume de bani, a obţinut de la persoana vătămată fotografii, respectiv filmuleţe, în care aceasta apărea dezbrăcată sau în ipostaze indecente. Ulterior, prin şantajarea persoanei vătămate G.M.M. cu postarea pe reţele de socializare a respectivelor materiale, inculpatul C.I. a solicitat şi obţinut de la aceasta, diverse sume de bani, bunuri de valoare şi a constrâns-o totodată să întreţină cu el raporturi sexuale”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

La data de 12 ianuarie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi a formulat propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a bărbatului respectiv, care a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Galaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.