Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un gălățean a fost prins de jandarmi după ce a sustras 173 de lei de la un bătrân imobilizat la pat

catuse politie

Un bărbat de 31 ani din Tecuci a fost prins de jandarmi după ce a a pătruns în locuinţa unui bătrân imobilizat la pat şi a sustras suma 173 de lei, informează, vineri, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, un echipaj de jandarmerie, aflat în patrulare pe raza municipiului Tecuci, a fost direcţionat de către dispeceratul poliţiei pe strada Tecuciul Nou, unde era semnalat că un bărbat a intrat în casa unei persoane care este imobilizată la pat şi a sustras diferite bunuri.

Citește și: Fostul senator Gigi Chiru, cercetat pentru luare de mită încă din 2014, ar putea scăpa de acuzații - DNA încearcă a doua oară clasarea dosarului său

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au luat legătura cu apelantul care a declarat verbal că unchiul acestuia, un bătrân în vârstă de 89 ani, este imobilizat la pat, iar în locuinţa lui a pătruns un bărbat care a sustras o sumă de bani.

Bărbatul în cauză a fost găsit de către jandarmi în locuinţa bătrânului, asupra lui fiind găsite cartea de identitate a bătrânului, cardul de sănătate al acestuia şi suma de 173 lei.

Persoana în cauză a fost condusă de jandarmi la sediul poliţiei unde i-au fost întocmite actele de sesizare, urmând ca cercetările să fie efectuate de poliţişti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.