Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un gălățean a fost reținut, după ce s-a urcat băut la volan și a intrat cu mașina într-un autobuz: Bărbatul avea permisul suspendat

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat de 51 ani, din municipiul Galaţi, a fost arestat preventiv pentru 15 zile, după ce băut şi având permisul reţinut a intrat cu autoturismul într-un autobuz, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Galaţi s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate un autobuz şi un autoturism.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că din impactul celor două autovehicule nu au rezultat decât avarii.

CITEȘTE ȘI: Efecte neaşteptate: Ce se întâmplă în corpul tău dacă începi să mănânci două banane pe zi

La testarea alcoolscopică, bărbatul de 51 ani, aflat la volanul autoturismului, a prezentat valoarea de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor făcute în bazele de date, poliţiştii au stabilit că acesta are permisul de conducere reţinut din data de 19.10.2020, fiind cercetat pentru comiterea unei alte infracţiuni la regimul rutier.

Bărbatul a fost condus la spital, pentru recoltarea de mostre biologice şi stabilirea alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

După ce a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, bărbatul a fost prezentată instanţei de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 15 zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.