Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un gangster irlandez, bănuit că se ascunde în Romania

donneindivenire.blogspot.com
mafia
The Monk” se ascunde în România, dar Politia se teme că „stăpânul deghizării” nu va fi prins niciodată. Gerry ‘The Monk’ Hutch se crede că se ascunde în România, conform publicației Irish Mail.
Sursele citate în acest weekend au spus că există „informații puternice” că „stăpânul deghizării”, în vârstă de 58 de ani, și-a făcut drum spre România folosind un nume fals. O vânătoare internațională este în desfășurare acum pentru a găsi pe gangsterul irlandez după ce acesta a dispărut din Spania cu câteva ore înainte de arestarea planificată luna trecută.
Politia este „dezgustată”, că Hutch a scăpat exact după reușise să obțină un mandat european de arestare. Înainte de emiterea mandatului,Directorul Procuraturii Publice (DPP) a concluzionat că Politia are suficiente dovezi pentru a-l acuza de uciderea lui David Byrne, membru al cartelului Kinahan.
Hutch este cunoscut ca având legături cu interlopii din estul Europei și s-a bănuit întotdeauna că va încerca să se îndrepte acolo după ce a fugit din Lanzarote.
„Este o vânătoare internațională în toată Europa și există o mare presiune pentru a-l găsi”, a declarat o sursă pentru Mail on Sunday. ‘Există indicii puternice că a folosit pașapoarte false pentru a ajunge în România. O altă sursă a declarat că se teme că cel mai mare interlop irlandez „nu poate fi găsit niciodată”, dar Politia depune eforturi considerabile pentru a-l urmări și lucrează îndeaproape cu agențiile internaționale de aplicare a legii.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.