Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un garaj a fost distrus în urma unui incendiu izbucnit în suburbia Brodoc a municipiului Vaslui

nytimes.com
incendiu incendii pompieri

Un garaj a fost distrus în urma unui incendiu izbucnit, vineri seara, în suburbia Brodoc a municipiului Vaslui, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD tip B2, potrivit Agerpres.

"La sosirea echipajelor de intervenţie incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul garajului. Exista pericolul de propagare a incendiului către o locuinţă din apropiere. În interior se aflau un cazan sub presiune şi o butelie încărcată cu GPL, ambele fiind cuprinse de flăcări. De asemenea, în exteriorul anexei se afla o a doua butelie arzând. Fratele proprietarei a încercat să degajeze buteliile din garaj şi suferit arsuri de gradele I şi II la membrele superioare. Victima a primit îngrijiri medicale în interiorul ambulanţei SMURD, ulterior refuzând transportul la spital. După aproximativ o oră, incendiul a fost lichidat. Garajul a fost distrus în totalitate. Anexa gospodărească a fost salvată în proporţie de 80%. Pompierii au reuşit să oprească înaintarea flăcărilor spre casă, imobilul fiind astfel salvat", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost aprinderea gazelor fierbinţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.