Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un general face dezvăluiri explozive: Șefii PSD, decapitați la comandă

dragnea ponta

Generalul Dumitru Iliescu, fost șef al Serviciului de Protecție și Pază, susține că DNA și SRI au instrumentat, în ultimii ani, dosare cu probe contrafăcute pentru a elimina de pe scena publică personajele incomode statului paralel.

După ce spunea într-o postare pe Facebook că SRI fabrica dosare penale pentru cei pe care voia să îi elimine, iar apoi aceste dosare erau ”servite” procurorilor, generalul Iliescu vine cu noi precizări în acest sens.

Solidaritate împotriva procurorului Portocala: Băsescu şi PMP o susţin pe deputata PSD Andreea Cosma - VIDEO

„Din informațiile care au sosit la mine - și au sosit foarte multe informații în sensul acesta - rezultă faptul că aceste dosare erau întocmite la dispoziția domnului Coldea, dar cu aprobarea domnului Maior de fiecare dată. Nu domnul Maior se ocupa să adune oamenii care pregăteau aceste dosare, ci domnul Coldea făcea acest lucru. Tot el întocmea lista cu țintele respective. (...) Apoi, treceau la organizarea și construirea dosarelor respective. Nu este vorba acum de a face un dosar cu fapte reale. Eu vorbesc despre acele dosare care au fost construite, acele dosare care nu aveau probe în ele, ci erau construite aceste probe. (...) Bineînțeles că există dovezi. Întâlnirile aveau periodic în afara orelor de program, dar au fost monitorizate de direcția de protecție internă a SRI. Nu aveau cum transmite aceste informații, pentru că ar fi trebuit să se ducă la domnii Coldea și Maior. Au distrus documentele, dar nu au distrus oamenii. Oamenii există", a declarat Iliescu, la Antena3.

În continuare, generalul Dumitru Iliescu a oferit amănunte uluitoare.

„În legătură cu planul de destructurare a conducerii PSD, eu am dat relații la Comisia pentru Alegerile din 2009 și am vorbit despre asemenea planuri, care au avut loc în 2008, 2009, 2010 și 2013. Mai mult, chiar l-am informat pe ministrul Apărării Naționale la începutul lui 2014 de existența unui asemenea plan, care prevedea arestarea unor lideri la nivel central și local ai PSD. Au continuat asemenea planuri și în 2016, și în 2017!", a mai spus Iliescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.