Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Solidaritate împotriva procurorului Portocala: Băsescu şi PMP o susţin pe deputata PSD Andreea Cosma - VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
MIRCEA NEGULESCU

Traian Băsescu şi oamenii săi îşi exprimă susţinerea faţă de deputata PSD Andreea Cosma, în lupta acesteia cu fostul procuror DNA Mircea Negulescu (foto), şi cer inclusiv Avocatului Poporului să se autosesizeze.

Marţi, 24 octombrie, în plenul Camerei Deputaţilor s-a aflat şi Avocatul Poporului, Victor Ciorbea. Venit pentru a-şi susţine punctul de vedere cu privire la o lege care viza instituţia pe care o conduce, Victor Ciorbea a avut parte şi de mesaje pe un cu totul alt subiect. Deputatul PMP Corneliu Bichineţ i-a solicitat Avocatului Poporului să se autosesizeze în cazul deputatei PSD Andreea Cosma, care a denunţat public abuzurile procurorului Negulescu.

Vezi şi: Inspecția Judiciară s-a autosesizat după dezvăluirile uimitoare despre procurorul 'Portocală'

Vezi şi: Deputata hărțuită de procurorul 'Portocală', mesaj tulburător: 'Copilul meu nenăscut ce vină avea?' - INTERVIU

"Încă am încredere în dumneavostră şi vreau să vă întreb, fără să-mi daţi un răspuns, dacă colega noastră de la Parahova a fost hărţuită două, trei, cinci luni şi pe urmă un an, doi, trei, patru, cinci, dumneavostră nu v-aţi autosesizat? Cât poate să hărţuiască un procuror o femeie?", a afirmat Bichineţ.

Ulterior, Victor Ciorbea a precizat că Avocatul Poporului nu se poate implica în chestiuni care ţin de activitatea organelor judiciare.

Contactată de STIRIPESURSE.RO, Andreea Cosma a dezvăluit că a primit recent un mesaj şi de la fostul preşedinte Traian Băsescu. Liderul PMP i-a transmis deputatei PSD un mesaj de încurajare după dezvăluirile făcute de aceasta. "Am apreciat mesajul domnului Băsescu şi pe cel al domnului Bichineţ. Domnul preşedinte, având două fiice, probabil că înţelege mai bine ce înseamnă să fii hărţuită aşa cum am fost eu hărţuită de Negulescu", a declarat Andreea Cosma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.