Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un grup de 16 instrumentişti s-au calificat în etapa II a secţiunii Pian a concursului George Enescu

http://stiri.tvr.ro
Concursul George Enescu

Un număr de 16 instrumentişti din România, Rusia, Coreea de Sud, China, Japonia, Letonia şi Kazahstan s-au calificat, duminică seară, în etapa II a secţiunii Pian din cadrul Concursului Internaţional „George Enescu” 2018 informează news.ro

Şase tineri din  România, patru din Rusia, doi din Coreea de Sud şi câte unul din China, Japonia, Letonia şi Kazahstan au fost aleşi de juriul de specialitate format din Philippe Entremont (Preşedintele Juriului), Hyoung-Joon Chang, Dan Atanasiu, Dana Borşan, Andrei Pisarev, Pascal Rogé, Peter Jablonski şi Philippe Dinkel.

Etapa I a Concursului Internaţional „George Enescu” 2018, secţiunea Pian, s-a desfăşurat în zilele de 14, 15 şi 16 septembrie, la Universitatea de Muzică din Bucureşti.

Etapa a II-a (eliminatorie) a Concursului „Enescu” va avea loc în zilele de 18 şi 19 septembrie, la Ateneul Român. Semifinala se va desfăşura pe 21 septembrie, iar finala, constând în trei concerte cu orchestră, cu participarea extraordinară a Orchestrei Filarmonicii „George Enescu”, dirijor Vassily Sinaisky, va avea loc pe 23 septembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Ateneului Român.

Biletele pentru finala secţiunii Pian, care va şi încheia această ediţie a Concursului „Enescu”, au fost epuizate, însă cei care nu vor fi în sală vor putea urmări finala în transmisie live pe festivalenescu.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.