Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un hacker britanic A SPART conturile a peste 900.000 de clienţi Deutsche Telekom

Un cetăţean britanic în vârstă de 29 de ani, suspectat de implicare într-un atac cibernetic comis anul trecut împotriva Deutsche Telekom, privând circa 900.000 de clienţi de serviciile acestei companii, a fost arestat, a anunţat joi poliţia federală germană, citată de DPA, conform agerpres.

Arestarea a fost făcută de membri ai Agenţiei naţionale pentru combaterea criminalităţii din Marea Britanie (NCA), pe un aeroport din Londra.

Citeşte şi: Un INCENDIU masiv a acoperit cu fum oraşul Sydney - FOTO/VIDEO

La finalul lunii noiembrie, grupul german Deutsche Telekom a informat că aproape 900.000 din cei 20 de milioane de abonaţi (respectiv 4,5% dintre aceştia) la serviciile sale de telecomunicaţii fixe din Germania au avut probleme cu reţeaua.

Compania a precizat că problemele au afectat unele routerele DSL care sunt utilizate de abonaţi pentru a accesa reţeaua care oferă servicii de telefonie, acces la internet şi televiziune prin cablu.

Serviciile Deutsche Telekom au început să fie furnizate în mod normal abia după câteva zile, iar conducerea companiei cu sediul la Bonn a declarat că nu există indicii că ar fi fost sustrase date despre clienţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.