Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un hoț de mașini a fost prins în flagrant de polițiști cu ajutorul unui pensionar

hot masina

Un hoț de mașini a fost prins în flagrant cu ajutorul unui pensionar. El l-a văzut pe hoț, a sunat la 112 și i-a îndrumat pe polițiști până când aceștia au ajuns la fața locului, potrivit mediafax.ro.

Incidentul s-a produs la ieșirea din orașul Pitești și a fost relatat pe pagina de Facebook a Poliției.

„Ora 01:45, apel 112: -Bună seara! Mă aflu pe o străduță lăturalnică, la limita orașului Pitești cu comuna Moșoaia. Tocmai am văzut un bărbat, care încearcă să forțeze ușa unei mașini! -Mulțumim! Trimitem imediat echipaje la fața locului! Nea’ Mitică, cum îi spun colegii, dispecerul Secției 3 Poliție Pitești, l-a apelat înapoi pe cetățean. -Puteți rămâne în telefon cu noi? Sunteți în siguranță? În aproximativ 5 minute, colegii noștri vor fi acolo. -Sunt în siguranță! Nu mă vede! E singur! Rămân în telefon. Cred că încearcă acum să intre în autoturism! A spart un geam lateral! -Colegii sunt aproape! Vor lăsa echipajul puțin mai departe!”, a fost discuția de la 112, reprodusă pe rețeaua de socializare.

Cu ajutorul bărbatului de la telefon polițiștii au reușit să-l prindă în flagrant pe hoț. Acesta se afla la volanul mașinii furate, deși era sub influența alcoolului și nu are permis de conducere.

„Dan, Adelina și Alex, polițiști ai Secției 3 Poliție Pitești, ajunși primii la fața locului, au oprit echipajul în apropiere și au decis să continue pe jos, prin întuneric, pentru a se asigura că nu îl vor speria pe „domnul cu pricina” și îl vor prinde! Și așa a fost! „Din păcate”, o lanternă, aprinsă fix când încerca să sustragă autoturismul, nu l-a ajutat să își ducă planul la bun sfârșit! Lanterna nu era a lui, era a polițiștilor! Continuarea? Scos din vehicul, încătușat, dus la secție și reținut! Mai mult, fără permis de conducere și cu 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au mai povestit polițiștii.

Hoțul este un tânăr în vârstă de 20 de ani cu antecedente penale. Bărbatul care a contribuit la prinderea hoțului are vârsta de 77 de ani și a fost felicitat de polițiști.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.