Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un hoț din New Orleans a furat 7 prăjituri regale de la brutărie

Facebook
desert prajituri dulce

Cu culorile lor mov, aurii și verzi și cu bebelușii de jucărie ascunși în interior, prăjiturile regești sunt elemente de bază ale sărbătorilor Mardi Gras din New Orleans, dar se pare că sunt și suficient de valoroase pentru a fi furate, scrie AP.

Cel puțin în această perioadă a anului, în timpul sezonului de carnaval, prăjiturile regale sunt suficient de valoroase pentru a fi furate, potrivit mediafax.

Un hoț a furat șapte prăjituri regale - cam atâtea câte a putut căra - în timpul unei spargeri care a avut loc săptămâna trecută la o brutărie din New Orleans. De asemenea, hoțul a luat miercurea trecută bani și o ladă de vodcă de la Bittersweet Confections, potrivit Departamentului de Poliție din New Orleans.

„Prăjiturile noastre regale sunt atât de bune”, a scris cofetăria pe rețelele de socializare. „Dar vă rugăm să veniți și să cumpărați una în timpul orelor obișnuite de funcționare a magazinului nostru”.

Deși este o sărbătoare laică, Carnavalul din New Orleans - și din întreaga lume - este puternic legat de tradițiile creștine și romano-catolice. Sezonul începe pe 6 ianuarie, a 12-a zi după Crăciun, și continuă până la Mardi Gras, cunoscută sub numele de Marțea Grasă, care este ultima zi de ospăț, băutură și desfrâu înainte de Miercurea Cenușii și postul asociat cu Postul Mare.

Prăjiturile regale se numără printre alimentele cele mai asociate cu Carnavalul din New Orleans. Inelele de patiserie sunt împodobite cu zahăr sau glazură de culoare mov, verde și aurie și au adesea un bebeluș de plastic ascuns înăuntru ca premiu.

Un șmecher a răspuns la postarea de pe rețelele de socializare a brutăriei cu o falsă recunoaștere ironică a faptului că el a fost hoțul.

„Eu am fost. ...îi țin ostatici pe toți cei 7 bebeluși până când voi primi de la voi, în fiecare an, o rezervă pe viață de King Cakes”, a postat bărbatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.