Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un hoț s-a prefăcut că este manechin și a reușit să jefuiască un magazin în Varșovia

bbc.com
manechin

Un bărbat a fost arestat după ce s-a dat drept manechin de vitrină pentru a sparge un magazin de bijuterii din Varșovia, scrie BBC, conform Mediafax.

Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost fotografiat în vitrina unui magazin stând nemișcat și ținând o geantă. Potrivit polițiștilor, angajații și cumpărătorii nu au observat nimic neobișnuit în timp ce bărbatul stătea printre mai multe manechine.

Poliția a anunțat că persoana a vizitat mai multe raioane ale magazinului după închidere. De asemenea, el este acuzat și de un alt furt dintr-un centru comercial. Acolo, tânărul a luat masa la un restaurant și, după ce complexul s-a închis, a intrat într-un magazin de haine. El „și-a schimbat hainele cu altele noi", apoi s-a întors la restaurant pentru o altă masă. În plus, „a luat bani din mai multe case de marcat și a încercat să fure alte articole".

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru trei luni, au anunțat procurorii din Varșovia. Tânărul a fost acuzat de tâlhărie și furt și riscă până la 10 ani de închisoare.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.