Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un huligan a distrus un parc: Poliția a fost anunțată de o tânără

europafm.ro
amenda politie

Un tânăr de 23 de ani este cercetat de poliţiştii din Olt după ce a distrus mai mulţi stâlpişori de iluminat dintr-un parc şi geamul unei maşini.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, pe o reţea de socializare, poliţiştii din cadrul Poliţiei Balş s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană ar fi distrus mai mulţi stâlpişori de iluminat dintr-un parc din oraşul Balş. După câteva ore, poliţiştii din Balş au fost sesizaţi de o tânără, în vârstă de 25 de ani, din oraşul Balş, despre faptul că o persoană necunoscută i-ar fi distrus geamul autoturismului, scrie news.ro.

„În urma activităţilor investigativ-operative, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Balş au identificat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din oraşul Balş, judeţul Olt, bănuit de comiterea infracţiunilor de distrugere. În urma probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit faptul că, în noaptea de 23/24 martie, în jurul orei 21:40, tânărul, în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Bălcescu din oraşul Balş, ar fi distrus mai mulţi stâlpişori de iluminat dintr-un parc, iar la scurt timp ar fi distrus şi geamul unui autoturism ce se afla parcat pe aceeaşi stradă”, se arată în comunicat.

Tânărul respectiv este cercetat pentru distrugere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.