Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un important primar din ALDE a DEMISIONAT din partid: M-am săturat să fiu într-un partid care e sluga PSD-ului

fluentu.com
demisie

Se tulbură apele și în interiorul ALDE, un partid mic, pentru care fiecare ales local contează în raportul de forțe la nivel național. Primarul din Medgidia, Valentin Vrabie, a demisionat din ALDE și arată că s-a săturat să facă parte dintr-un partid de oameni mici care se mulțumesc să fie slugi ale PSD.

Vezi și: Benjamin Netanyahu, premierul Israelului, interviu pentru STIRIPESURSE.RO: Mai multe țări europene își vor muta ambasadele la Ierusalim (VIDEO)

"Nu e ceea ce mi-am imaginat că va fi. Era timp pierdut, fără avantaje. Nu obţineam nici un avantaj pentru comunitate (...) Am intrat la un partid mic, cu oameni foarte mici, care nu au dorit să crească. M-am săturat să fiu într-un partid care e sluga PSD-ului. Nu e ceea ce vor oamenii", a declarat Valentin Vrabie, informează replicaonline.

Conform acestuia, el nu îşi va pierde mandatul, pentru că a candidat independent, iar ulterior s-a înscris în ALDE: "Rămân independent acum, dar pot să mă înscriu când vreau, în fiecare zi, în alt partid, fără să îmi pierd mandatul".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.