Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un important primar PSD face praf tabăra Dragnea: 'Lăsaţi ţara să trăiască, conducători ai PSD-ului! Românii s-au săturat de acest circ ieftin'

psd

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a lansat duminică pe pagina sa de Facebook un apel către conducerea PSD "să lase Guvernul să lucreze, pentru că este pe calea cea bună, chiar dacă trebuie să ia măsuri care deranjează pe unii".

"Lăsaţi ţara să trăiască, conducători ai PSD-ului! Acum, în 2018, la 100 de ani de Românie întreagă, lăsaţi interesele meschine personale şi vedeţi ce este important pentru ţară! Lăsaţi Guvernul să lucreze, pentru că este pe calea cea bună chiar dacă trebuie să ia măsuri care deranjează pe unii", scrie primarul Constantin Toma.

Vezi și: Disfuncțiile erectile, o problemă majoră pentru români. Alimentele care cresc potența

Vezi și: Primele 7 secunde sunt esențiale! Cum să îi faci pe ceilalți să te placă

Primarul Toma mai susţine că "românii s-au săturat de acest circ ieftin şi aşteaptă rezultate". 

"Nu există niciun scenariu din străinătate care să ne ţină în permanenţă pe ultimul sau penultimul loc în Uniunea Europeană. Există doar conducători politici români fără viziune şi care nu pun interesul majorităţii românilor deasupra interesului personal. E timpul ca asta să se schimbe! Buzăul are nevoie de o guvernare stabilă, şi nu de un spectacol ieftin la Bucureşti", afirmă edilul.

Anterior, președintele PSD Buzău și al CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, a fost printre primii lideri PSD care și-au declarat susținerea totală pentru Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.