Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un incendiu a izbucnit la un supermarket din Bârlad

incendiu ilfov

Pompierii au intervenit, în noaptea de duminică spre luni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un supermarket din municipiul Bârlad.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, Marius Stanciu, la sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta la nivelul magaziei supermarketului, un spaţiu de aproximativ 1.000 metri pătraţi fiind inundat cu fum, conform Agerpres.ro.

Citește și: Traian Băsescu: Coronavirusul va intra în România. Trebuie să ne pregătim pentru ce-i mai rău. Eu aș opri azi, acum, zborurile din Italia

"Detaşamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară mecanică, 12 subofiţeri şi un ofiţer, pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit într-un depozit al unui supermarket din municipiul Bârlad. Au ars aproximativ zece metri pătraţi din spaţiul respectiv. Au fost degajate cantităţi foarte mari de fum şi gaze toxice. Din fericire, incendiul a fost observat rapid de către unul dintre angajaţii firmei de pază şi protecţie care asigura securitatea spaţiului comercial, pagubele fiind minime şi nefiind înregistrate victime", a precizat Marius Stanciu.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este un scurtcircuit la o ladă frigorifică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.