Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un individ din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat că ar fi lovit un bărbat care a ajuns la spital

pressalert.ro
politia smurd accident

Un bărbat de 45 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat că, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Bistriţa, ar fi lovit un bărbat, pe fondul unui conflict. Victima a fost transportată la spital.

”În seara  de 27 octombrie a.c., în urma  cercetărilor efectuate şi probatoriului administrat, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 45 de ani, din Jelna, cercetat pentru lovire sau alte violenţe”, anunţă, sâmbătă, IPJ Bistriţa-Năsăud.

Sursa citată a precizat că, în timp ce se afla pe o stradă, în proximitatea unui imobil din Bistriţa, din cauza unor neînţelegeri avute, suspectul l-ar fi lovit pe un alt bărbat de 34 de ani, din Bistriţa.

Acesta din urmă a fost preluat şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

”Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetulului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive”, a mai transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.