Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un istoric dinamitează decizia lui Zelenski cu privire la Kovesi: 'Populism de doi bani. Ar fi interesant să vedem oligarhii din spatele lui ce părere au'

Volodimir Zelenski

Dacă va fi ales președinte al Ucrainei, Vladimir Zelenski, favoritul cursei electorale din Ucraina, intenționează s-o propună pe Laura Codruța Kovesi în fruntea Procuraturii Generale a Ucrainei. Istoricul Armand Goşu, expert pe spaţiul ex-sovietic, numeşte această informație drept o mişcare populistă folosită în campania electorală pentru că anticorupția a devenit "bâtă împotriva adversarilor politici". Acesta subliniază că nu există nicio şansă de a fi pusă în practică în cazul în care Zelinsky este ales preşedinte pe 21 aprilie şi aduce aminte de oligarhii care îl sprijină în campanie, personaje ce ar fi primele care se vor opune întâririi luptei anticorupţie.

"Este o mişcare electorală, populism de doi bani. Ar fi interesant să vedem oligarhii, pe care îi are Zelinsky în spate să îi finanţeze campania electorală, ce părere au despre această năstruşnică idee. E total neserios. Anticorupţia a devenit o armă electorală, iar toate regimurile populiste folosesc anticorupţia pe post de bâtă împotriva adversarilor politici. Zelinski e ultimul care ar trebui să vorbească despre acest lucru", a declarat Armand Goşu pentru B1.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.