Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un japonez, suspectat de faptul că a ucis doi membri ai familiei şi că a rănit cel puţin alte două persoane cu un arc cu săgeţi, a fost arestat

gratii

Un japonez în vârstă de aproximativ 20 de ani, suspectat de faptul că a ucis doi membri ai familiei şi că a rănit cel puţin alte două persoane cu un arc cu săgeţi, a fost arestat joi de către poliţie, potrivit presei locale, relatează AFP, potrivit news.ro.

Presupusul criminal, un student, a fost arestat la locul crimei, în cartierul rezidenţial Takarazuka, situat între Osaka şi Kobe (vest), potrivit cotidianului local Kobe Shimbun.

Două femei adulte au murit din cauza rănilor, iar spitalul la care au fost conduse de urgenţă nu a putut decât să constate decesul, potrivit ziarului.

Tânărul ar fi mărturisit că ar fi ucis mai mulţi membri ai familiei, tot potrivit Kobe Shimbun.

Citește și: Al doilea proces în care Dragnea vrea DIZOLVAREA PSD Teleorman îi aduce acestuia și PRIMA 'plimbare' la instanță după ridicarea stării de urgență

Motivul gestului său era necunoscut.

El a fost arestat cu privire la ”tentativă de omor”, potrivit postului de televiziune public NHK, care precizează că cel puţin alte două persoane au fost rănite, un bărbat şi o femeie, spitalizaţi.

Poliţia ar fi fost alertată la telefon de către o femeie care a anunţat că nepotul său a tras cu o săgeată asupra sa, potrivit NHK.

Contactată de AFP, poliţia locală a refuzat să comenteze cu privire la caz.

Japonia are reputaţia că este una dintre ţările cele mai sigure din lume, în contextul în care are o legislaţie foarte strictă cu privire la armament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.