Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un jucător al echipei spaniole Cadiz nu a putut fi testat anti-Covid pentru că nu s-a prezentat la reuniunea lotului

test valentin

Fundaşul central al echipei de fotbal Cadiz (liga a doua), Rafael Gimenez, cunoscut sub numele de Fali, nu a putut fi testat împotriva Covid-19, el neprezentându-se la antrenamentul echipei, scrie El Pais potrivit Agerpres.

El este primul jucător spaniol care nu a dorit să participe la reuniunea unei formaţii după ce autorităţile au decis că pregătirile pot fi reluate eşalonat.

Fali (26 ani) declara pentru postul de radio COPE, luna trecută, ca el nu vrea să-şi asume niciun risc cu privire la sănătatea lui.

''Nu mai vreau să joc dacă va exista şi cel mai mic pericol pentru sănătate. Dacă va fi cazul să renunţ la fotbal, o voi face'', spunea Fali.

Un protocol de reluare a antrenamentelor a fost elaborat de La Liga, Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF) şi de medici, după aprobarea dată de autorităţile sanitare şi sportive din această ţară.

Conducerea clubului Cadiz a declarat că intenţionează să poarte discuţii cu fundaşul pentru a-l determina să accepte testarea şi să revină la antrenamnete

Conform protocolului, jucătorii vor începe prin a se antrena singuri, pe teren fiind permisă prezenţa a cel mult şase fotbalişti.

Jucătorii trebuie să vină deja echipaţi la centrul de antrenament, iar când nu se antrenează, trebuie să poarte mască şi mănuşi. După fiecare şedinţă de pregătire, ei vor primi o pungă cu ţinuta de antrenament pentru ziua următoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.