Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un jucător din top 10 ATP apare în Dosarele Panama

Conform Radio Praga, mare parte din câstigurile din tenis ale fostului finalist de la Wimbledon, din 2010, au ajuns în conturile unui offshore înregistrat în Panama.

În vârsta de 30 de ani, si locul sapte în clasametul ATP, Berdych, care este rezident în Monte Carlo de câtiva ani, a câstigat peste 24 de milioane de dolari din participarile în turneele ATP, iar majoritatea încasarilor au mers catre un offshore din paradisul fiscal.

Primul Ministru al Cehiei, Bohuslav Sobotka a cerut ieri ca autoritatile fiscale sa înceapa o investigatie pentru a afla cu cât au prejudiciat statul cele peste 300 de persoane implicate în Panama Papers.

Panama este un paradis fiscal înca din 1932, iar astazi, cu peste 120 de banci este unul dintre cele mai importante centre financiare din lume. Companiile înregistrate în Panama sunt scutite de orice taxa, nu trebuie sa-si justifice în niciun fel situatia financiara, modul în care îsi cheltuiesc banii si pot fi conduse de oriunde din lume. Singura obligatie pe care o au este sa plateasca o taxa unica, de 550 de euro catre bugetul statului Panama, începând din al doilea an de functionare.

Mediafax

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.