Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un judet din tara sparge gheata pentru PNL

sigla noua pnl

Cu doi ani înainte de termenul stabilit de conducerea centrală, Buzăul este primul judeţ din ţară cu structuri unice la toate organizaţiile din teritoriu, a anunţat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, noul copreşedinte PNL, avocatul Dorin Bădulescu.

El a prezentat, cu acest prilej, noua structură organizatorică locală a partidului condus de Alina Gorghiu, din care fac parte vechi liberali şi foşti primari liberali, după ce, luna trecută, echipa condusă de vicepreşedintele CJ Buzău, Cristinel Romanescu, a fost demisă de conducerea centrală.

"În noua garnitură, au fost promovaţi doi prim-vicepreşedinţi, fostul director general al ANIF, Nicolae Mărăcine, şi fostul vicepreşedinte al CJ Buzău, Ioan Caton Mateeşescu, dar şi numeroşi foşti primari, în aşa fel încât s-a reuşit o mai bună repartizare a membrilor de conducere în teritoriu. La nivelul conducerii judeţene există o colaborare reală cu conducerea fostului PDL, cu deputatul Cezar Preda, copreşedinte PNL", a mai declarat sursa citată.

La rândul său, prim-vicepreşedintele PNL Ioan Caton Mateeşescu a declarat că "ţinta principală a PNL este câştigarea primăriei municipiului Buzău şi oprirea hemoragiei de fonduri publice în cei 20 de ani de guvernare PSD care a dus Buzăul pe ultimele locuri din ţară".

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.