Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un jurnalist specializat în tenis avertizează - Strategia aleasă de Simona Halep este foarte greșită

Digi24
halep simona

Un jurnalist specializat în tenis avertizează - Strategia aleasă de Simona Halep este foarte greșită

Cazul Halep a fost comentat pe Twitter de Ben Rothenberg, probabil cel mai cunoscut ziarist care scrie despre tenis, cu o rubrică în prestigiosul „The New York Times“.

Analizând evenimentele din ultimele zile, Rothenberg a oferit un scenariu alarmant, dar care, din păcate, are șanse mari să fie confirmat, mai ales dacă ne uităm la alte cazuri similare cu cele în care e implicată „Simo“.

„Apărarea lui Halep se bazează pe folosirea unui supliment contaminat. Din care va rezulta un verdict de <> din partea sportivei, dacă va avea câștig de cauză. Chiar și așa, verdictul va aduce o suspendare de minim un an, care o va ține pe Simona în afara tenisului pentru următoarea perioadă“, a scris Rothenberg.

Mai departe, acesta a venit cu niște comentarii suplimentare, criticând noua strategie adoptată de Simona și echipa ei, cu atacuri repetate asupra ITIA și ITF.

„Halep a sfâșiat, din nou, ITIA pentru amânarea audierilor și nu sunt convins că aceasta e cea mai bună strategie. Înțeleg frustrarea unei sportive de peste 30 de ani, care pierde timp prețios, dar, dacă aceste amânări sunt din cauza găsirii unor noi probe, ele sunt corecte. Altfel spus, sunt atât de multe necunoscute în acest caz, în continuare, și ele includ și motivele din spatele acestor amânări. Oamenii nu trebuie să ia în considerare doar protestele făcute de acuzat, în astfel de cazuri. Ceea ce pare că se întâmplă acum“, a scris jurnalistul american.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.