Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un liberal şi un social-democrat, câştigători ai titlului de Europarlamentarul Anului

FRANCE-EU-PARLIAMENT

Eurodeputatii români Victor Negrescu (PSD) si Adina Valean (PNL) s-au numarat miercuri seara printre câstigatorii premiilor acordate de publicatia The Parliament Magazine celor mai activi europarlamentari din 2014, în cadrul galei 'MEP Awards 2015' care a avut loc la Bruxelles.

Victor Negrescu a fost desemnat Europarlamentarul Anului la sectiunea Agenda Digitala, iar Adina Valean - la sectiunea Energie.
Într-o postare pe Twitter dupa câstigarea titlului, Adina Valean a transmis ca dedica premiul 'colegilor mei cu care împartasesc viziunea unei adevarate Uniuni Energetice'.
La rândul sau, într-o postare pe contul de Facebook, Victor Negrescu s-a declarat 'onorat' de câstigarea premiului. 'România poate sa devina Silicon Valley al Europei pentru ca are mai multi Zuckerberg si mai multi oameni creativi decât multe alte tari', a scris el.
Alti doi eurodeputati români s-au aflat pe lista scurta stabilita pentru 'MEP Awards 2015': Viorica Dancila (PSD), la sectiunea Agricultura, si Daciana Sârbu (PSD), la sectiunea Sanatate.
Premiile 'MEP Awards' sunt acordate anual membrilor Parlamentului European care s-au remarcat prin activitatea lor într-un anumit domeniu. La editia din 2015 au existat 17 categorii.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.