Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider PNL aruncă 'bomba' politică: 'Dacă Iohannis va mai candida...'

iohannis ciolos

Relaţia PNL cu Dacian Cioloş pare să se fi răcit total, însă unul dintre cei mai cunoscuţi lideri ai liberalilor dă calculele peste cap şi vorbeşte de o dependenţă a partidului de Cioloş, inclusiv în privinţa unui eventual nou mandat la Cotroceni al lui Klaus Iohannis.

Vezi şi: Iohannis, despre viitorul PNL: Mă interesează ce face Cioloș

Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea şi fost secretar general al PNL, este de părere că Dacian Cioloş beneficiază de un capial de imagine considerabil, care nu poate fi exclus din calculele pentru viitoarele alegeri prezidenţiale şi parlamentare.

"Există câţiva oameni pe care România îi are calificaţi în relația cu Bruxelles. Unul e Cioloş. În momentul în care ai fost premier, ai obligaţia faţă de ţară s-o serveşti până la capăt. (...) Cred că dacă ne gândim să maximizăm tot ce are partea de centru drepta pentru prezidenţiale trebuie să adunăm toate forţele de dreapta. Fără o susţinere puternică de pe partea dreaptă, dacă Iohannis va mai candida, nu va fi uşor. (...) Dacă vrem să câştigăm alegerile parlamentare din 2020, trebuie să ne gândim la coalizarea forţelor de dreapta. Nu s-ar putea exclude cred eu capitalul pe care îl are Cioloş", a declarat Bolojan într-un interviu la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.