Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider PNL DINAMITEAZĂ partidul: 'Ludovic Orban trebuie să fie înlăturat din fruntea PNL. Nu e o persoană frecventabilă'

Inquam Photos/Octav Ganea
Ludovic Orban

Ludovic Orban ar putea fi dat jos din fruntea PNL! Totul pentru ca Guvernul PSD să fie schimbat, iar în locul lui să fie pusă o echipă din care să facă parte PNL, USR, PMP și partidul lui Victor Ponta, alături de UDMR și minorități.

Viorel Cataramă, prim-vicepreședinte al PNL Sector 2, a spus, joi seara, la Antena 3, că Orban ar trebui înlăturat, democratic, din fruntea formațiunii pentru că nu e frecventabil și liderii partidelor din Opoziție nu îl vor premier.

”Traian Băsescu, USR, Victor Ponta, UDMR, toți au declarat la unison că Ludovic Orban nu e o persoană frecventabilă și că nu se poate face nimic cu acesta ca premier. Noi am votat acum câteva luni în Consiliul Național ca domnul Iohannis să fie candidatul la prezidențiale. Nu a existat până astăzi nicio reacție la acea decizie a PNL. Mai mult, Iohannis a anunțat o nouă candidatură, fără a menționa numele PNL. Domnul Orban a umilit PNL. Prin urmare, s-a creat și e o situație de fapt, că nici la nivelul președinției nu este o persoană frecventabilă, cu care se poate construi ceva. Dacă această urmărire in rem se va termina cu o clasare a dosarului, atunci mai primește domnul Orban încă o lovitură. Poți da guvernul jos, dar nu poți pune nimic în loc, pentru că nimeni nu îl acceptă pe Ludovic Orban. Trebuie pe, cale statură ca domnul Ludovic Orban să fie înlăturat din funcție.”, a spus Viorel Cataramă la Antena 3.

Citește și: Va apărea o nouă linie de metrou! Metrorex a făcut totul public .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.