Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider PNL explică de ce liberalii trebuie să preia guvernarea: 'PSD, un partid mult prea corupt pentru a gestiona un proces atât de serios'

orban raetchi

Orice zi în plus cu un pesedist în fruntea Internelor și Apărării înseamnă, în fapt, o prelungire a haosului și incompetenței în domeniul siguranței cetățeanului, explică vicepreședintele Comisiei de Apărare, deputatul PNL Ovidiu Raețchi.

O nouă DEMISIE din ALDE - Cine îi spune 'la revedere' lui Tăriceanu și rămâne alături de Viorica Dăncilă

„Eu, unul, mi-aș dori preluarea guvernării din perspectiva apărării naționale și a ordinii publice cu două obiective imediate:

1. Desecretizarea documentelor legate de 10 august si pedepsirea celor vinovați (nimeni nu a fost tras la răspundere pentru intervenția ilegală din Piața Victoriei - cu numerele de identificare ascunse, bătând în stanga și-n dreapta femei, copii, turiști, fară nicio justificare).

2. Cercetarea și dezvăluirea motivelor pentru care Programul de modernizare a Armatei Române a fost blocat de guvernarea PSD prin tergiversări, plângeri penale, licitații anulate, întârzieri inexplicabile.

Dincolo de aspectele politice atât de dezbătute în aceste zile (anticipate, guvern de tranziție), eu cred ca modernizarea Armatei trebuie luată urgent din mâinile PSD, un partid mult prea corupt pentru a gestiona un proces atât de serios. De asemenea, cred ca PSD a distrus - cu efecte dramatice - sistemul de ordine publică din România prin politizare, nepotism, neglijarea Poliției si umflarea Jandarmeriei. Orice zi în plus cu un pesedist în fruntea Internelor și Apărării înseamnă, în fapt, o prelungire a haosului și incompetenței în domeniul siguranței cetățeanului”, a arătat Raețchi pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.