Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider PNL ştie care liberali vor dori refacerea USL după alegeri

pnl

Vineri, tot din capitala Banatului, un vicepreşedinte PNL anunţă care vor fi liberalii care se vor da cu PSD după alegeri.

„Sper doar că de luni minţile lucide din PNL vor înţelege că am început un proiect împreună, Uniunea Social Liberală, că acest proiect este cel mai de încredere proiect politic, încă, în România şi că trebuie să-l ducem până la capăt”, spunea preşedintele PSD. Tot joi, Ponta miza pe faptul că Tăriceanu va prelua conducerea PNL, iar USL va învia.

Vicepreşedintele PNL Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a ţinut să-i dea replica premierului, atât în privinţa refacerii USL, cât şi în ceea ce-l priveşte pe Tăriceanu.

„O să vedeţi luni câţi vor merge mai departe. Tocmai că minţile nelucide din PNL ar putea merge mai departe alături de PSD. Reformulez, ca să fie şi mai clar: numai minţile nelucide din PNL ar putea să mai meargă alături de PSD de luni încolo. Iar premierul Ponta, preşedintele PSD, ar fi trebuit să-l primească pe Tăriceanu în PSD şi acolo să se joace ei împreună de-a USL-ul”, spune Robu.

„Tăriceanu nu are nicio influenţă în PNL. Nu aţi văzut cine l-a urmat? Dacă aripa Tăriceanu, dacă ar exista aşa ceva, ar vrea să joace un meci de fotbal cu prietenii de la PSD, n-ar putea să facă o echipă de 11. Poate de o miuţă ar strânge, 4+1 sau 5+1 cel mult”, a mai adăugat Nicolae Robu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.