Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider PNL vrea să se lanseze în muzică

pnl3

Câţiva liberali timişeni au avut tentative mai mult sau mai puţin reuşite de a face carieră în domeniul artistic. Acum a venit rândul preşedintelui PNL Timiş, Nicolae Robu (primarul Timişoarei) să anunţe că îşi va lansa un single.

„Acum, dacă tot am terminat cu această lucrare, care a fost una de mare anvergură, îmi pot dedica o parte a timpului, muzicii. Poate îmi voi lansa un single” spunea Nicolae Robu, în urmă cu patru zile, la inaugurarea unei intersecţii reabilitate. Marţi, edilul a revenit asupra acestui subiect şi le-a mărturisit jurnaliștilor prezenți pe un alt şantier că se gândește serios să se lanseze oficial în lumea muzicii: „Este un vis mai vechi de-al meu. Am promis chiar că, atunci când voi redeschide traficul rutier în zona Michelangelo, voi scoate un single”, a declarat Robu, citat de sursadevest.ro.

Pentru a arăta că nu glumește, edilul le-a făcut o mică demonstrație jurnalișilor, care au avut ocazia să asculte câteva acorduri dintr-o piesă compusă chiar de el și înregistrată cu telefonul mobil. Ba mai mult, Robu a recitat câteva versuri – creație proprie, care aveau ca temă principală marea.

Printre liberalii din Timiş pasionaţi de muzică se numără şi Alin Nica, primarul comunei Dudeştii Noi, care a participat şi la emisiunea Vocea României. Preşedintele PNL Timişoara, Dan Diaconu, a avut şi el încercări în acest domeniu.

robu-chitara

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.