Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider PSD iese la înaintare cu o ipoteză NEAŞTEPTATĂ: Tensiunile din PSD, cauzate de Klaus Iohannis

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis

Preşedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu, a declarat, duminică, pentru News.ro, că în PSD şi la nivelul Guvernului nu sunt disfuncţionalităţi, ci mai degrabă "orgolii” care speră că vor fi stinse foarte repede după Comitetul Executiv Naţional.

IMPORTANT PENTRU TOȚI CITITORII

El a mai spus că nu susţine ideea unei schimbări a Guvernului deoarece nu crede că există disfuncţionalităţi de funcţionare, ci doar orgolii care se pot stinge, iar cauza tensiunilor din PSD ar veni de fapt din exterior, lăsând să se înţeleagă că în spatele acestora ar putea fi preşedintele Klaus Iohannis.

"Cauza? Este foarte limpede că anul viitor se apropie un tur de alegeri foarte important, este clar că nu îi convine preşedintelui ca un partid aşa puternic cum este PSD-ul să fie undeva la 45 – 46%. Este foarte clar că se încearcă cumva, probabil din afară sau dinăuntru, destabilizarea partidului. Este un lucru care eu spun că nu va reuşi (…) Aceste disensiuni sunt întreţinute din afara partidului, poate şi din afara ţării. Acum se încearcă destabilizarea partidului din interior. Eu zic că totul se tranşa elegant şi frumos şi se va merge pe unitate”, a declarat Ioan Dîrzu.

Citeşte şi: Adrian Ţuţuianu vine cu veşti proaste pentru Carmen Dan: Ce soluţie vede pentru diminuarea tensiunilor din PSD .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.