Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider PSD nu înțelege supărarea Ralucăi Turcan și o critică pentru declarația legată de pensii: 'Nimeni nu s-a născut ministru'

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Sibiu, deputatul Bogdan Trif, face apel la liderul filialei judeţene a PNL, fostul ministru al Muncii, Raluca Turcan, să sprijine ca parlamentar noul guvern şi îi transmite că "nimeni nu s-a născut ministru şi nimeni nu rămâne o veşnicie acolo".

"O invit pe doamna Turcan să lase mizele personale la o parte, pentru că nimeni nu s-a născut ministru şi nimeni nu rămâne o veşnicie acolo! O invit să pună umărul, în calitate de parlamentar şi de preşedinte al PNL Sibiu, la implementarea capitolului ce ţine de protecţia socială, luat 100% din programul de guvernare al PSD", a declarat joi, Bogdan Trif, într-un comunicat de presă.

Fost ministru al Turismului, Bogdan Trif o critică pe Raluca Turcan pentru declaraţiile făcute privind pensiile, cât timp a fost ministru al Muncii.

"Imediat după ce n-a mai fost ministru, doamna Turcan a ieşit public şi a spus că banii din fondul de pensii au fost deturnaţi către Fondul de Rezervă al premierului, pentru a fi folosiţi în bătălia din campania electorală internă a PNL. Doamna Turcan a spus chiar că Florin Cîţu a jucat la poker banii de pensii ai românilor. După ce a rămas fără funcţie în guvern, din dorinţa de a-l incrimina pe cel idolatrizat până nu demult, doamna Turcan a uitat că a semnat, alături de ministrul de Finanţe, avizul prin care banii au fost mutaţi din fondul de pensii, în Fondul de Rezervă al premierului. A uitat doamna Turcan că, atunci când PSD a atras atenţia asupra ilegalităţii acestei decizii, dânsa susţinea vehement că Florin Cîţu este cel mai bun prim-ministru şi cel mai valoros preşedinte de partid", a mai afirmat Bogdan Trif.

El susţine că a discutat cu noul ministru al Muncii, Marius Budăi, care l-a asigurat că pensionarii îşi vor primi banii la timp.

"Am discutat cu colegul meu Marius Budăi, noul ministru al Muncii, care m-a asigurat că Executivul va face o rectificare de buget, iar pensionarii - pe care doamna Raluca Turcan îi anunţa că nu mai sunt bani de pensii - îşi vor primi banii la timp", a mai precizat Bogdan Trif.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.