Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un loc pierdut în mijlocul Bucureștiului

Marius Rogin

Un circ de vară imens este ascuns de zeci de ani în Sectorul 4 din București. Edificiul arată ca o groapă de gunoi și nu mai este folosit din vremuri imemoriale. Liderul PNL Sector 4, Marius Rogin a descoperit „amfiteatrul pierdut” într-o excursie organizată de mai mulți pasionați de geografie și mediu.

„Am fost surprins să văd că în mijlocul orașului poate să existe un asemenea edificiu despre care să se cunoască atât de puține lucruri. În momentul de față nu se cunosc proprietarii. Vreau să aflu dacă această construcție este în proprietate privată sau aparține vreunei instituții. Este păcat ca o asemenea structură să fie abandonată” a spus Marius Rogin.

Vezi şi: Demisie bombă la TVR: Un jurnalist controversat şi-a dat demisia

El a arătat că în starea actuală amfiteatrul reprezintă un pericol pentru locuitorii din zonă și un focar de infecție „autoritățile publice puteau măcar să igienizeze locul. Nu se poate ca această bijuterie arhitectonică să ajungă un fel de groapă neautorizată de gunoi care stă la câțiva metrii locuințele oamenilor” a spus copreședintele PNL Sector 4.

Citeşte şi: O nouă profeţie apocaliptică a lui Nostradamus: 2016, anul celui mai cumplit cutremur din istorie

Marius Rogin a ajuns să descopere „amfiteatrul” alături de zeci de bucureșteni care au răspuns unui eveniment lansat pe Facebook de blogării de la „Arhiva de Geografie”. Aceștia organizează periodic adevărate excursii în București alegând obiective mai puțin cunoscute publicului larg, se arată într-un comunicat de presă.

content-image

 

content-image

 

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.